Year2019

Du är i städa huset, och du inte gillar det här steget - vi kan hjälpa dig med detta och uppfyller dina förväntningar. Kommer att utföra denna uppgift för dig, och du kommer att få tid för dig själv och din familj. Anförtror oss med att städa huset du kan vara säker på att vi inte kommer att svika dina förväntningar på något sätt.

Year2019

Vi har ett omfattande utbud av element till kyldörrar av märket Fermond. Det är en fransk tillverkare med hög och väletablerad position i Europa. De utför hållbara och funktionella gångjärn med möjlighet att lyfta dörren under öppning och stängning så att de nedre tätningar förblir mindre känsliga för friktion och exploatering. Vi rekommenderar Kruff modeller av PVC och rostfritt stål.
www.kruff.se

Year2019

Hemstädning är tidskrävande och svår uppgift, vilket är anledningen till att många människor inte gillar henne. Om du vill att ditt hus var rent och snyggt, och du bryr dig om, för att få tid för dig själv, kan vi tillgodose dina behov. Vi kommer att göra allt för att samarbeta med oss ger dig massor av skäl att vara glad. Kommer att säkerställa att vår kvalificerade personal som kommer att utföra för dig städa huset snabbt och professionellt. Tack vare den här lägenheten blir en källa till din stolthet och vistas i den kommer att ha fler skäl att vara glad.

Year2019

En av huvudaspekterna av vårt företags verksamhet är modern tillverkning av skruv för inomhus och utomhus. Vid tillverkning av dessa detaljer använder vi enbart de bästa materialen, såsom t.ex. rostfritt stål eller mässing. För att förbättra deras egenskaper kan vi dessutom förzinka, förnickla eller fosfatera deras yta. Vi anpassar oss efter behoven – fästelementen tillverkas i standarddimensioner, men vi kan också ta fram ovnliga projekt som helt uppfyller dina krav och behov.
Skruv som är tåliga mot olika miljöförhållanden